Romanssipaketti - Clarion Hotel Helsinki Airport

Romanssipaketti - Clarion Hotel Helsinki Airport

Pakettiin sisältyy: Yöpyminen 2 hengen huoneessa Clarion Hotel Helsinki Airportissa Vantaalla Standard-luokan huoneessa Kingsize (200 x 205 cm) -parivuoteella. Hotelliin sisältyy aamiainen, hotellin sauna ja langaton internet. Flamingo Spa Kylpylä -sisäänpääsy yhtenä päivänä kahdelle (K18) sekä kylpylässä tapas-annokset ja lasit kuohuvaa kahdelle. Kampanja-aika: 14.9.–24.9.2017.

Hotellin varausohjeet löytyvät sähköpostiin lähetettävässä lahjakortissa. Huomioithan, että hotellihuoneita on rajoitettu määrä.

Lahjakortit ovat myynnissä vain verkkokaupassa. Tulostettava lahjakortti toimitetaan maksun jälkeen ostajan sähköpostiin. Lahjakortti tarvitaan hotelliin kirjauduttaessa. Lahjakortti on voimassa maanantaista sunnuntaihin 31.1.2018 asti (pois lukien 31.12.2017). Varauksen voi tehdä 31.1.2018 asti.

clarion-helsinki-airport.jpg 

Hinta: 139.00 €
Määrä: kpl
Flamingo Spa sijaitsee Flamingon viihdekeskuksessa Vantaalla, kauppakeskus Jumbon yhteydessä. Flamingo Spa pitää sisällään Vesipuiston sekä Kylpylän. Flamingo Spahan kuuluu myös lasten sisäseikkailupuisto Naurusaari sekä hoitokeskus Flamingo Day Spa.