Perheen Viihdepaketti - Clarion Hotel Helsinki Airport

Perheen Viihdepaketti - Clarion Hotel Helsinki Airport

Pakettiin sisältyy: Yksi yö 2 aikuiselle ja 1–2 lapselle (3–13 v.) Clarion Hotel Helsinki Airportissa Vantaalla Standard-luokan huoneessa Kingsize (200x205 cm) -parivuoteella + yhdellä lisävuoteella. Hotelliin sisältyy aamiainen, hotellin sauna ja langaton internet. Sisäänpääsyt yhtenä päivänä vesipuistoon neljälle henkilölle. Lisäksi sisäänpääsyt yhtenä päivänä lasten sisäseikkailupuisto Naurusaareen kahdelle lapselle; aikuisten sisäänpääsy Naurusaareen on maksuton. Vesipuiston ja Naurusaaren sisäänpääsyt ovat kertaluontoisia, ja ne voidaan hyödyntää eri päivinä.

Kampanja-aika: 14.–24.9.2017. 

Hotellin varausohjeet löytyvät sähköpostiin lähetettävästä lahjakortista. Huomioithan, että hotellihuoneita on rajoitettu määrä.

Lahjakortit ovat myynnissä vain verkkokaupassa. Tulostettava lahjakortti toimitetaan maksun jälkeen ostajan sähköpostiin. Lahjakortti tarvitaan hotelliin kirjauduttaessa sekä vesipuiston ja Naurusaaren lippuja lunastettaessa. Lahjakortti on voimassa maanantaista sunnuntaihin 31.1.2018 asti (pois lukien 31.12.2017). Varauksen voi tehdä 31.1.2018 asti.

clarion-helsinki-airport.jpg 

Hinta: 109.00 €
Määrä: kpl
Flamingo Spa sijaitsee Flamingon viihdekeskuksessa Vantaalla, kauppakeskus Jumbon yhteydessä. Flamingo Spa pitää sisällään Vesipuiston sekä Kylpylän. Flamingo Spahan kuuluu myös lasten sisäseikkailupuisto Naurusaari sekä hoitokeskus Flamingo Day Spa.