Perhepaketti – Clarion Hotel Helsinki Airport

Perhepaketti – Clarion Hotel Helsinki Airport

Hemmottelua perheille!

Perhepaketti sisältää majoituksen kahdelle aikuiselle ja 1–2 lapselle (0–14 v.) Clarion Hotel Helsinki Airportissa Vantaalla Standard-luokan huoneessa sekä sisäänpääsyt vesipuistoon.

Hotellihuoneessa on kingsize (200 x 205 cm) -parivuode, ja koko perheen majoittuessa huoneeseen on saatavilla yksi lisävuode (toinen lapsista nukkuu vanhempien kanssa samassa sängyssä). Hotelliin sisältyy aamiainen, hotellin sauna ja kuntosali sekä langaton internet.

Lahjakortti on voimassa seuraavasti:

Perjantaista sunnuntaihin 30.12.2019 asti.

Maanantaista sunnuntaihin ajalla 24.6.–11.8.2019.

Huomioithan, että viikolla 34–35 Flamingo Spassa on huoltoviikot. Tällöin kylpylä ei ole välttämättä käytössä.

Kampanjahintaisia hotellihuoneita on rajoitettu määrä. Hotellin varausohjeet ovat sähköpostiin lähetettävässä lahjakortissa. Lahjakortti on esitettävä sekä hotellissa että Flamingo Spassa.

Jos haluat tarkistaa huoneen saatavuuden etukäteen


1. Mikäli haluat huoneen tietylle ajankohdalle, varmista huoneiden saatavuus suoraan hotellista: cl.helsinkiairport@choice.fi tai 010 850 3810. Etuhintaisia huoneita on saatavilla jatkuvasti, mutta tiettyinä ajankohtina niitä on rajoitettu määrä.
2. Osta lahjakortti Flamingo Span verkkokaupasta.
3. Oston jälkeen saat varausohjeet sähköpostiisi.
4. Esitä lahjakorttisi Flamingo Spassa ja hotellissa. Tervetuloa!

Flamingo Spa tekee yhteistyötä lähialueen hotellien kanssa. Flamingo Spalla ei ole omaa hotellia. Clarion Hotel Helsinki Airport sijaitsee noin 5 minuutin ajomatkan päässä Flamingo Spasta.

Majoitukseen liittyvissä asioissa olethan yhteydessä suoraan hotelliin: cl.helsinkiairport@choice.fi tai 010 850 3810

Vesipuistoa, kylpylää ja hoitoja koskevat tiedustelut:
sales@flamingospa.fi
+358 (0) 20 7785 201

Hinta: 149.00 €
Määrä: kpl
Flamingo Spa sijaitsee Flamingon viihdekeskuksessa Vantaalla, kauppakeskus Jumbon yhteydessä. Flamingo Spa pitää sisällään Vesipuiston sekä Kylpylän. Flamingo Spahan kuuluu myös lasten sisäseikkailupuisto Naurusaari sekä hoitokeskus Flamingo Day Spa.