Kylpyläpaketti kahdelle – Holiday Inn

Kylpyläpaketti kahdelle – Holiday Inn

Miniloma kahdelle! Pakettiin sisältyy Flamingo Spa kylpylän (K18) sisäänpääsyt kahdelle (yhtenä päivänä) sekä yöpyminen kahden hengen huoneessa Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airportissa aamiaisineen.

Lahjakortti on voimassa torstaista maanantaihin 8.1.2020 asti. Varaus on tehtävä 15.12.2019 mennessä. Huomioithan, että hotellihuoneita on rajoitettu määrä. 

Hotellin varausohjeet ovat lahjakortissa, joka toimitetaan maksun jälkeen ostajan sähköpostiin. Lahjakortti tarvitaan hotelliin kirjauduttaessa sekä lunastettaessa sisäänpääsyliput kylpylään.

Huom! Flamingo Spassa on huoltoviikot viikoilla 34–35, jolloin kylpylä ei välttämättä ole käytössä.

Jos haluat varmistaa hotellihuoneen saatavuuden etukäteen
 
1. Mikäli haluat huoneen tietylle ajankohdalle, varmista huoneen saatavuus suoraan hotellista numerosta 09 870900. Etuhintaisia huoneita on saatavilla päivittäin, mutta tiettyinä ajankohtina niitä on rajoitettu määrä.
2. Osta lahjakortti Flamingo Span verkkokaupasta. Oston jälkeen saat varausohjeet sähköpostiisi.
3. Varaa hotellihuone sähköpostiisi lähetettyjen ohjeiden mukaan.
4. Esitä lahjakorttisi Flamingo Spassa ja hotellissa. Tervetuloa!
 
Vesipuistoa, kylpylää ja hoitoja koskevat tiedustelut:
sales@flamingospa.fi
+358 (0) 20 7785 201
Hinta: 136.00 €
Määrä: kpl
Flamingo Spa sijaitsee Flamingon viihdekeskuksessa Vantaalla, kauppakeskus Jumbon yhteydessä. Flamingo Spa pitää sisällään Vesipuiston sekä Kylpylän. Flamingo Spahan kuuluu myös lasten sisäseikkailupuisto Naurusaari sekä hoitokeskus Flamingo Day Spa.