Huippuedullinen hotellipaketti – Clarion Hotel Helsinki Airport

Huippuedullinen hotellipaketti – Clarion Hotel Helsinki Airport

Hyödynnä upea synttäritarjous!

Huippuedullinen hotellipakettikampanjamme sisältää majoituksen kahdelle aikuiselle ja 1–2 lapselle (14 v. tai alle) Clarion Hotel Helsinki Airportissa Vantaalla Standard-luokan huoneessa sekä sisäänpääsyt Vesipuistoon.

Hotellihuoneessa on kingsize (200 x 205 cm) -parivuode, ja koko perheen majoittuessa huoneeseen on saatavilla yksi lisävuode (toinen lapsista nukkuu vanhempien kanssa samassa sänygyssä). Hotelliin sisältyy aamiainen, hotellin sauna ja kuntosali sekä langaton internet.

Lahjakortti on voimassa päivittäin 30.4.2019 asti, lukuun ottamatta uudenvuoden aattoa 31.12.2018. Huomioithan, että kampanjahintaisia hotellihuoneita on rajoitettu määrä.

Lahjakortti on myynnissä vain verkkokaupassa. Hotellin varausohjeet ovat lahjakortissa, joka lähetetään maksun jälkeen ostajan sähköpostiin. Lahjakortti on esitettävä sekä hotellissa että Flamingo Spassa.

Majoitukseen liittyvissä asioissa olethan yhteydessä suoraan hotelliin: cl.helsinkiairport@choice.fi tai 010 850 3810

Vesipuistoa, kylpylää ja hoitoja koskevat tiedustelut:
sales@flamingospa.fi
+358 (0) 20 7785 201

Hinta: 99.00 €
Määrä: kpl
Flamingo Spa sijaitsee Flamingon viihdekeskuksessa Vantaalla, kauppakeskus Jumbon yhteydessä. Flamingo Spa pitää sisällään Vesipuiston sekä Kylpylän. Flamingo Spahan kuuluu myös lasten sisäseikkailupuisto Naurusaari sekä hoitokeskus Flamingo Day Spa.