Mammuttitarjous – Perheen viihdepaketti, Clarion

Mammuttitarjous – Perheen viihdepaketti, Clarion

Pakettiin sisältyy: Yksi yö 2 aikuiselle ja 1–2 lapselle (0–13 v.) Clarion Hotel Helsinki Airportissa Vantaalla Standard-luokan huoneessa, jossa on Kingsize (200 x 205 cm) -parivuode + yksi lisävuode. Hotelliin sisältyy aamiainen, hotellin sauna ja langaton internet. Sisäänpääsyt yhtenä päivänä vesipuistoon ja lasten sisäseikkailupuisto Naurusaareen neljälle henkilölle. Vesipuiston ja Naurusaaren sisäänpääsyt voi käyttää eri päivinä.

Kampanja-aika: 12.–22.9.2019

Voimassaolo: Lahjakortti on voimassa 31.1.2020 asti.

Lahjakortit ovat myynnissä vain verkkokaupassa. Tulostettava lahjakortti toimitetaan maksun jälkeen ostajan sähköpostiin. Hotellin varausohjeet löytyvät sähköpostiin lähetettävästä lahjakortista. Huomioithan, että hotellihuoneita on rajoitettu määrä.

Lahjakortti on esitettävä joko tulostettuna tai puhelimesta hotelliin kirjauduttaessa sekä vesipuiston ja Naurusaaren lippuja lunastettaessa.

Majoitukseen liittyvissä asioissa olethan yhteydessä suoraan hotelliin.


clarion-helsinki-airport_2.jpg


Vesipuistoa, kylpylää ja hoitoja koskevat tiedustelut:
sales@flamingospa.fi
+358 (0) 20 7785 201

Hinta: 119.00 €
Määrä: kpl
Flamingo Spa sijaitsee Flamingon viihdekeskuksessa Vantaalla, kauppakeskus Jumbon yhteydessä. Flamingo Spa pitää sisällään Vesipuiston sekä Kylpylän. Flamingo Spahan kuuluu myös lasten sisäseikkailupuisto Naurusaari sekä hoitokeskus Flamingo Day Spa.