Mammuttitarjous – Perheen viihdepaketti, Scandic

Mammuttitarjous – Perheen viihdepaketti, Scandic

Pakettiin sisältyy: Yöpyminen kahden hengen huoneessa 2 aikuiselle ja 2 lapselle (alle 13 v.) Scandic Helsinki Aviapolis- tai Scandic Helsinki Aviacongress -hotellissa aamiaisineen. Sisäänpääsyt yhtenä päivänä vesipuistoon ja lasten sisäseikkailupuisto Naurusaareen neljälle henkilölle. Vesipuiston ja Naurusaaren sisäänpääsyt voi käyttää eri päivinä.

Lisätiedot hotellihuoneesta: Huoneet on varustettu yhdellä lasten lisävuoteella. Toinen lapsi nukkuu vanhempien kanssa samassa sängyssä. Scandic Helsinki Aviacongress -hotellista on mahdollista varata myös huone, jossa on neljä vuodetta, joista yksi on ylävuode. Tällöin lisämaksu on 15 euroa, ja se peritään hotellilla.

Kampanja-aika: 12.–22.9.2019

Voimassaolo: Lahjakortti on voimassa 31.12.2019 asti. Huonevaraus tulee tehdä ajalla 12.9.–31.10.2019. Majoittumisaika on 12.9.2019–31.12.2019. Hotellin varausohjeet löytyvät sähköpostiin lähetettävästä lahjakortista. Huomioithan, että hotellihuoneita on rajoitettu määrä. 

Lahjakortit ovat myynnissä vain verkkokaupassa. Tulostettava lahjakortti toimitetaan maksun jälkeen ostajan sähköpostiin. Lahjakortti on esitettävä joko tulostettuna tai puhelimesta hotelliin kirjauduttaessa sekä lunastettaessa sisäänpääsyt vesipuistoon ja Naurusaareen.

Majoitukseen liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä suoraan kyseessä olevaan hotelliin.


scandic-helsinki-aviapolis.jpg

scandic-helsinki-aviacongress2.jpg

 

Vesipuistoa, kylpylää ja hoitoja koskevat tiedustelut:

sales@flamingospa.fi
+358 (0) 20 7785 201

Hinta: 119.00 €
Määrä: kpl
Flamingo Spa sijaitsee Flamingon viihdekeskuksessa Vantaalla, kauppakeskus Jumbon yhteydessä. Flamingo Spa pitää sisällään Vesipuiston sekä Kylpylän. Flamingo Spahan kuuluu myös lasten sisäseikkailupuisto Naurusaari sekä hoitokeskus Flamingo Day Spa.