Perhepaketti – Break Sokos Hotel Flamingo

Perhepaketti – Break Sokos Hotel Flamingo

Tule nauttimaan yhteisestä ajasta koko perheen voimin Break Sokos Hotel Flamingoon ja Flamingo Span vesipuistoon, jotka ovat vain hissimatkan päässä toisistaan!

Perhepaketti sisältää yöpymisen Standard-luokan huoneessa Break Sokos Hotel Flamingo -hotellissa, aamiaisen, ilmaisen pysäköinnin sekä yhtenä päivänä sisäänpääsyn Flamingo Span vesipuistoon 1–2 aikuiselle ja 1–2 lapselle (3–13 v.).

Voimassaolo: Lahjakortti on myynnissä 8.12.2019 asti ja käytettävissä 31.12.2019 asti. Huomioithan, että viikolla 34–35 Flamingo Spassa on huoltoviikot. Tällöin kylpylä ei ole välttämättä käytössä.

Hotellin varausohjeet löytyvät tulostettavasta lahjakortista, joka toimitetaan maksun jälkeen tilaajan sähköpostiin. Huoneita on saatavilla rajoitettu määrä.

Jos haluat varmistaa hotellihuoneen saatavuuden etukäteen
 
1. Mikäli haluat huoneen tietylle ajankohdalle, varmista huoneen saatavuus hotellin verkkosivuilta osoitteesta https://www.sokoshotels.fi/fi. Kirjoita hakukenttiin hotellin tiedot ja koodi BVESI19. Etuhintaisia huoneita on saatavilla rajoitetusti.
2. Osta lahjakortti Flamingo Span verkkokaupasta. Oston jälkeen saat varausohjeet ja -koodin sähköpostiisi.
3. Varaa hotellihuone sähköpostiisi lähetettyjen ohjeiden mukaan.
4. Esitä lahjakorttisi Flamingo Spassa ja hotellissa. Tervetuloa!


Flamingo Spa tekee yhteistyötä lähialueen hotellien kanssa. Flamingo Spalla ei ole omaa hotellia. Break Sokos Hotel Flamingo sijaitsee samassa rakennuksessa Flamingo Span kanssa.

Break Sokos Hotel Flamingo – Yhtä elämystä koko vierailu

Majoitukseen liittyvissä asioissa olethan yhteydessä suoraan hotelliin: flamingo.vantaa@sokoshotels.fi tai 020 1234 600.

Vesipuistoa, kylpylää ja hoitoja koskevat tiedustelut:
sales@flamingospa.fi
+358 (0) 20 7785 201


Hinta: 189.00 €
Määrä: kpl
Flamingo Spa sijaitsee Flamingon viihdekeskuksessa Vantaalla, kauppakeskus Jumbon yhteydessä. Flamingo Spa pitää sisällään Vesipuiston sekä Kylpylän. Flamingo Spahan kuuluu myös lasten sisäseikkailupuisto Naurusaari sekä hoitokeskus Flamingo Day Spa.