Romanssipaketti – Cumulus / Holiday Inn

Romanssipaketti – Cumulus / Holiday Inn

Pakettiin sisältyy: Yöpyminen 2 hengen huoneessa Cumulus Resort Airport Congress CenterissäCumulus City AirportissaCumulus City Meilahti Helsingissä tai Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airportissa aamiaisineen, Flamingo Spa kylpylä (K18) -sisäänpääsy kahdelle (yhtenä päivänä) sekä kylpylässä tapas-annokset ja lasit kuohuvaa kahdelle.

Kampanja-aika: 14.9.–24.9.2017.

Hotellin varausohjeet löytyvät sähköpostiin lähetettävästä lahjakortista. Huomioithan, että hotellihuoneita on rajoitettu määrä. Hotellihuone on varattava 30.11.2017 mennessä. Lahjakortti on voimassa 31.1.2018 asti.

Lahjakortit ovat myynnissä vain verkkokaupassa. Tulostettava lahjakortti toimitetaan maksun jälkeen ostajan sähköpostiin. Lahjakortti tarvitaan hotelliin kirjauduttaessa sekä lunastettaessa sisäänpääsyliput kylpylään.

cumulus-resort-airport.jpg

cumulus-city-airport.jpg

cumulus-city-meilahti.jpg

holiday-inn-airport.jpg

Hinta: 129.00 €
Määrä: kpl
Flamingo Spa sijaitsee Flamingon viihdekeskuksessa Vantaalla, kauppakeskus Jumbon yhteydessä. Flamingo Spa pitää sisällään Vesipuiston sekä Kylpylän. Flamingo Spahan kuuluu myös lasten sisäseikkailupuisto Naurusaari sekä hoitokeskus Flamingo Day Spa.