Perheen Viihdepaketti - Cumulus

Perheen Viihdepaketti - Cumulus

Pakettiin sisältyy: Yöpyminen kahden hengen huoneessa 2 aikuiselle ja 2 lapselle (alle 15 v.) Cumulus Resort Airport Congress Centerissä tai Cumulus City Meilahti Helsingissä aamiaisineen. Huoneet on varustettu yhdellä lasten lisävuoteella. Toinen lapsi nukkuu vanhempien kanssa samassa sängyssä. Sisäänpääsyt yhtenä päivänä vesipuistoon neljälle henkilölle. Lisäksi sisäänpääsyt yhtenä päivänä lasten sisäseikkailupuisto Naurusaareen kahdelle lapselle; aikuisten sisäänpääsy Naurusaareen on maksuton. Vesipuiston ja Naurusaaren sisäänpääsyt ovat kertaluontoisia, ja ne voidaan hyödyntää eri päivinä.

Kampanja-aika: 14.–24.9.2017.

Hotellin varausohjeet löytyvät sähköpostiin lähetettävästä lahjakortista. Huomioithan, että hotellihuoneita on rajoitettu määrä. Hotelli on varattava 30.11.2017 mennessä. Lahjakortti on voimassa 31.1.2018 asti.

Lahjakortit ovat myynnissä vain verkkokaupassa. Tulostettava lahjakortti toimitetaan maksun jälkeen ostajan sähköpostiin. Lahjakortti tarvitaan hotelliin kirjauduttaessa sekä lunastettaessa sisäänpääsyt vesipuistoon ja Naurusaareen.

 

cumulus-resort-airport.jpg

cumulus-city-meilahti.jpg


Hinta: 99.00 €
Määrä: kpl
Flamingo Spa sijaitsee Flamingon viihdekeskuksessa Vantaalla, kauppakeskus Jumbon yhteydessä. Flamingo Spa pitää sisällään Vesipuiston sekä Kylpylän. Flamingo Spahan kuuluu myös lasten sisäseikkailupuisto Naurusaari sekä hoitokeskus Flamingo Day Spa.