Verkkokaupan toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Flamingo Spa y-tunnus 2029086-9. Myymme tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen ja EU-alueelle. Lahjakorttimyynti on arvonlisäverollista toimintaa. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Lahjakorttikauppa

Tuotteet varataan Internetin välityksellä osoitteesta http://www.flamingospa.fi/lahjakorttitilaus/


Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, johon liitetään lahjakortti. Lahjakortin saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen ostoksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken, S-Pankki sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Maksut Visa, Visa Electron, Eurocard tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron, Eurocard tai MasterCard-korteilla, Flamingo Spa toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittajana. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron, Eurocard tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 060041005

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Force Majeure

Myyjä ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamisista välillisistä haitoista.

Tiedustelut

Lahjakortteihin liittyvät tiedustelut sales@flamingospa.fi tai puh. 020 7785 201.

Muuta

Flamingospa Oy pidättää oikeuden virheen korjaamiseen. Virheen luonteen ja laadun perusteella arvioitu virhe voidaan korjata myöntämällä kohtuullinen korvaus. Flamigospa Oy ei ole vastuussa välittömistä tai välillisistä vahingoista tai ansionmenetystä, jotka ovat aiheutuneet virheestä.

Mahdollisissa rahanpalautustapauksissa perimme toimistomaksun 10 €.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Flamingo Spa käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Flamingo Spa sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.